18 dec. 2015 Tsjûkemarders HS1 – LVC HS2 : 3-0

“Sjoemelsoftware”.
Vorige week vrijdag speelden we alweer de laatste competitiewedstrijd van 2015 tegen het gepromoveerde en nu op de voorlaatste plaats staande LVC 2.
Met een 3-0 overwinning konden we alweer de zevende zege bijschrijven naar een voor ons doen prachtig puntentotaal van 18. (uit 8 wedstrijden)
De setstanden waren 25-20, 25-23 en 25-13. Lastig was het eigenlijk alleen in de tweede set. Die hadden we voor hetzelfde geld kunnen verliezen.
In de derde set ging het dermate vlot dat de mannen van LVC zich naderhand afvroegen of er wellicht “Sjoemelsoftware” was geplaatst in het elektronisch scorebord.
Met dus één nederlaag, tegen koploper Steevast, doe we goed mee. Het enthousiasme van de ploeg is groot en op de trainingen wordt erg hard gewerkt. Complimenten!
8 januari wordt de competitie hervat met het thuisduel tegen Heren 1 van SNVV uit Sint Nicolaasga. Pas als we dan ook nog tegen de middenmoters WK en Steggerda hebben gespeeld weten we beter waar we staan. Ook moeten we er rekening mee houden dat we de sterkere tegenstanders zonder uitzondering thuis hebben gehad en in de Twilling is het een stuk sfeervoller dan bij welke tegenstander ook.
Het team wenst een ieder fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016.


Top